Bespaar direct met een warmtepomp

Tot wel €2.126,- per jaar

Ook besparen met een warmtepomp?

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor

Offerte binnen 24 uur

Achteraf betalen

Installatie binnen 1 dag

De beste warmtepompen

Ontvang maatwerk advies van Soleca, gewoon online of in je eigen huis. We bestuderen jouw situatie zorgvuldig en geven op maat gemaakt advies.

Vaillant warmtepomp

Remeha warmtepomp

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor

Kies voor een warmtepomp

Ontdek onze brede selectie warmtepompen van topmerken zoals Remeha en Vaillant, beschikbaar in hybride en volledig elektrische modellen. Onze hybride warmtepompen combineren de cv-ketel voor tapwater met een warmtepomp voor verwarming, een ideale mix van traditionele en duurzame energie.

Voor volledig elektrische opties, waarbij zowel tap- als cv-water door de warmtepomp worden verwarmd, kunt u volledig op hernieuwbare energie draaien, wat leidt tot lagere energiekosten en minder milieu-impact.

Ons deskundige team helpt u graag met advies en zorgt voor een vlekkeloze installatie. Kies voor duurzaamheid en comfort met onze innovatieve oplossingen.

Wat kan ik besparen met een warmtepomp?

Gasverbuik
Besparing per jaar
Stroomverbruik
Terugverdientijd
500 m³ per jaar
€ 750 per jaar (€ 62,50 pm)
1000 kWh (€ 25 pm)
5.3 jaar
750 m³ per jaar
€ 1125 per jaar (€ 93 pm)
1500 kWh (€ 37 pm)
5.0 jaar
1000 m³ per jaar
€ 1500 per jaar (€ 125 pm)
2000 kWh (€ 50 pm)
4.8 jaar
1500 m³ per jaar
€ 2250 per jaar (€ 187 pm)
3000 kWh (€ 83 pm)
4.2 jaar
2000 m³ per jaar
€ 3000 per jaar (€ 250 pm)
4000 kWh (€ 83 pm)
3.8 jaar
2500 m³ per jaar
€ 3750 per jaar (€ 312 pm)
5000 kWh (€ 125 pm)
3.5 jaar

Veeg naar links voor meer info

*Belangrijk: De prijzen in de tabel zijn alleen indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

In 5 stappen naar verduurzaming van jouw woning

1.
2.
3.
4.
5.
Gratis adviesgesprek bij jou thuis​
Ontvang maatwerk advies van Soleca, gewoon online of in je eigen huis. We bestuderen jouw situatie zorgvuldig en letten op aspecten als schaduwrijke of zonnige daken. Kies voor een passende oplossing!
Offerte binnen één dag​
Na het adviesgesprek ben je klaar voor de volgende stap: vraag een persoonlijke offerte aan, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Kies voor Soleca en zet jezelf op weg naar een duurzamere levensstijl!​
Installatie binnen één maand
We zijn al onderweg! Geen zorgen, wij regelen alles! Onze ervaren installateurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van jouw zonnepanelen. We werken snel en zorgvuldig, zodat jij zonder gedoe kunt genieten van duurzame energie. Soleca maakt het verschil!
Bespaar en live inzicht via de app
Start direct met besparen na de installatie van jouw zonnepanelen. Met de gebruiksvriendelijke app heb je live inzicht in je opbrengsten en energieverbruik. Ervaar de kracht van zonne-energie en bespaar slim!
Reken op onze service
We zijn dagelijks bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Soleca biedt niet alleen installatie, maar ook geweldige service na de installatie. Wij staan klaar om je te helpen met vragen of problemen. Kies voor Soleca en ervaar de voordelen van onze betrokken aanpak!

Vragen & antwoorden over warmtepompen

Omdat er een gezamenlijke inkoop en installatie van de warmtepompen is, kunnen we de installatie voordeliger aanbieden. 

De terugverdientijd hangt af van verschillende factoren, zoals installatiekosten, energieverbruik en lokale subsidiemogelijkheden. Gemiddeld ligt de terugverdientijd tussen de 3 en 6 jaar.

Ja, een warmtepomp is een uitstekende keuze voor veel woningen, maar het hangt af van verschillende factoren of het geschikt is voor jouw huis. De belangrijkste overwegingen zijn de isolatie van je huis, de beschikbare ruimte voor de installatie van de warmtepomp, en de regio waarin je woont. Over het algemeen presteren warmtepompen het beste in goed geïsoleerde huizen met voldoende ruimte voor installatie. Een professioneel advies kan je helpen bepalen of een warmtepomp de juiste keuze is voor jouw specifieke situatie.

Warmtepompen vereisen minimaal onderhoud. Fabrikanten bieden garanties tot 25 jaar op de prestaties. Onze installateurs zorgen voor een zorgvuldige installatie en kunnen eventuele vragen over onderhoud beantwoorden.

Binnen 60 seconden geregeld!

Ook in Dordrecht besparen met zonnepanelen?

Ontdek wat jij kunt besparen

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor