Werkwijze

Hoe we bij Soleca werken

Uitgebreide werkwijze

Stap voor stap hoe wij te werk gaan

1. Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van meer informatie over onze diensten? Wij nodigen je uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnenkort ontvang je een uitgebreide prijsopgave die nauwkeurig is samengesteld, waarbij we hoogwaardige en duurzame oplossingen aanbieden die specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Onze offerte zal gedetailleerd zijn, met alle relevante informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. We streven ernaar om het proces snel en eenvoudig te laten verlopen, zodat je snel kunt profiteren van de oplossingen die wij bieden.

2. Wij komen langs voor een schouw

Maak je klaar voor onze schouwafspraak, want binnenkort komen we bij je langs! We streven ernaar om deze ontmoeting zo informatief en efficiënt mogelijk te maken, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw behoeften en wensen. Met onze toegewijde en ervaren teamleden garanderen we een grondige analyse en een professionele aanpak. Je kunt erop vertrouwen dat onze schouwafspraak soepel verloopt en dat we al je vragen beantwoorden. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van jouw plannen en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

3. Offerte ontvangen & accepteren

Bevestig nu je offerte en zet meteen de volgende stap richting hoogwaardige duurzame oplossingen. Door eenvoudig te accepteren en je afspraak in te plannen, ben je klaar voor een vlotte uitvoering. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van jouw project en streven ernaar om het proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt of als er iets is wat we voor je kunnen doen om het proces nog beter te laten verlopen. We staan klaar om je te helpen op weg naar succes!

4. Wij komen installeren

Bereid je voor op de installatiedag, want binnenkort arriveren we om jouw duurzame oplossingen te installeren! We streven ernaar om deze dag zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van onze hoogwaardige oplossingen. Met onze toegewijde en ervaren teamleden garanderen we dat de installatie betrouwbaar wordt uitgevoerd, en je kunt erop vertrouwen dat jouw duurzame oplossingen veilig en professioneel voor de deur worden afgeleverd. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het verwezenlijken van jouw project en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Reviews

Wat onze klanten vinden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

FAQ

Vragen over onze werkwijze

  • Het proces begint met het invullen van het offerteformulier op onze website, waarbij u details over uw project en uw contactgegevens verstrekt. Vervolgens neemt ons team contact met u op om uw behoeften te bespreken en een offerte op maat op te stellen.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we een gedetailleerde inspectie van de locatie en stellen we een installatieplan op. Vervolgens voeren we de installatie uit volgens de afgesproken planning, waarbij we streven naar een efficiënte en hoogwaardige uitvoering.

Bij het ontwerp en de planning houden we rekening met verschillende factoren, waaronder de specifieke energiebehoeften van de klant, de beschikbare ruimte voor installatie, de oriëntatie van de locatie, eventuele schaduwval en de lokale regelgeving.

Ons ervaren team van experts zorgt voor een zorgvuldige afstemming van de duurzame oplossingen op de bestaande infrastructuur en de specifieke behoeften van de klant. We streven naar een naadloze integratie en optimale prestaties van de installatie, met oog voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

Contact

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

BEL ONS OP

085 0805117

MAIL NAAR

info@soleca.nl

Contact

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

BEL ONS OP

085 0805117

MAIL NAAR

info@soleca.nl