Zonnepanelen-project 2024 Dordrecht

Ook in Dordrecht besparen met zonnepanelen?

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor

Offerte binnen 24 uur

Achteraf betalen

Installatie binnen 1 dag

Het beste zonneplan voor jouw dak

Ontvang maatwerk advies van Soleca, gewoon online of in je eigen huis. We bestuderen jouw situatie zorgvuldig en letten op aspecten als schaduwrijke of zonnige daken. Kies voor een passende oplossing!

Schuin dak

Jinko zonnepanelen

Enphase IQ8+ micro-omvormer

Roboost dakhaak

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor

Zonnepanelen Project 2024 Dordrecht

Met de 1.151 zonuren die Dordrecht jaarlijks ontvangt, kunnen bewoners een aanzienlijke besparing van gemiddeld €1.118 realiseren door zonnepanelen te installeren. Interesse in wat je kunt besparen met zonnepanelen in Dordrecht?

Na het aanvragen van een een vrijblijvende offerte wordt een deskundige analyse van je woning uitgevoerd. Vervolgens bespreekt een adviseur met je jouw specifieke wensen en energieverbruik. Op grond van deze gegevens krijg je een offerte die inzicht geeft in het aantal benodigde panelen, de kosten en jouw potentiële totale besparing.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van zonnepanelen.

Vragen & antwoorden over Zonnepanelen Project Dordrecht

Omdat er een gezamenlijke inkoop en installatie van de zonnepanelen is, kunnen we de installatie voordeliger aanbieden. 

De terugverdientijd hangt af van verschillende factoren, zoals installatiekosten, energieverbruik en lokale subsidiemogelijkheden. Gemiddeld ligt de terugverdientijd tussen de 3 en 6 jaar, waarna je profiteert van gratis energie.

Ja, zonnepanelen zijn geschikt voor diverse daktypen en locaties. Onze specialisten beoordelen graag jouw situatie om de meest geschikte oplossing te vinden en de optimale opbrengst te garanderen.

Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud. Fabrikanten bieden garanties tot 25 jaar op de prestaties. Onze installateurs zorgen voor een zorgvuldige installatie en kunnen eventuele vragen over onderhoud beantwoorden.

Binnen 60 seconden geregeld!

Ook in Dordrecht besparen met zonnepanelen?

Ontdek wat jij kunt besparen

Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor